Loman de Vos Advocaten

Chris de Vos

Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in letselschadezaken. Vanaf 2001 ben ik werkzaam als letselschadeadvocaat. Na 16 jaar bij een ander -in letselschadezaken gespecialiseerd- advocatenkantoor te hebben gewerkt, heb ik samen met Gert Loman -eveneens gespecialiseerd letselschadeadvocaat- Loman De Vos Advocaten opgericht. Sindsdien bundelen Gert Loman en ik onze krachten en expertise.

Ons kantoor is gespecialiseerd in letselschadezaken, aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht.

Binnen Loman De Vos Advocaten ben ik eveneens gespecialiseerd in overlijdensschadezaken. Daarnaast begeleid ik cliënten die -in het kader van een letselschade- of overlijdensschadezaak- deelnemen aan een mediationtraject.

“Letselschadeslachtoffers verdienen een redelijke en rechtvaardige schadevergoeding. Daar maak ik mij sterk voor, zowel in een schaderegeling als in een gerechtelijke procedure. Deskundige juridische bijstand is daarbij van groot belang. Immers, een slachtoffer heeft zijn/haar handen meestal al vol aan de ellende die door een ander is veroorzaakt, en verkeert in een kwetsbare positie. Daarom dient het slachtoffer centraal te staan.

Zowel in onderhandelingen met de wederpartij als in gerechtelijke procedures probeer ik voor de cliënt het maximaal mogelijk resultaat te bereiken. Dat is voor mij in iedere zaak de ultieme uitdaging.”

Ik heb de Grotius Opleiding Personenschade met goed gevolg afgerond en ben lid van de Vereniging van Letselschadeadvocaten (LSA).

+31 (0) 6-55701758

Contactgegevens

Loman De Vos Advocaten
+31 (0) 592-304110
info@lomandevos.nl
Borgstee 15 – 9403 TS Assen

Orde lsakeurmerk